Lorjra per vajza Beach BETTY DRESSUP

Lorjra per vajza  Beach BETTY DRESSUP
Dress up Betty ecën në plazh në disa destinacione ekzotik. Marrni dhe klikoni duke ndërruar, bikini dhe fundeve të ndryshme, necklaces, flokët, dhe

Loje per vajza Bling And Twinkle Makeup

Loje per vajza Bling And Twinkle Makeup
E keni provuar ndonjehere Dresses? Do te ishte vertet shume e siellshme, e lirshme dhe elegante kjo veshje per kete sezon. Provoi keto veshje ne

Lojra per Vajza Fabulous Glitter Makeover

Lojra per Vajza Fabulous Glitter Makeover
Le të zhytemi në vezullimin më të ndritshëm që për ndonjëherë. Fundjavë po vjen dhe ne kemi nevojë për të shkëlqeyer! Këto veshje janë gonna të vjedhin diellin larg dhe ju japin të gjitha magjin që ju e meritoni. Nuk ka asnjë kufizim në lojën